Details, Fiction and ته لنجی

یکی دیگر از چالش‌ها میزان و نوع کالاهای وارداتی است به گونه‌ای که بر اساس مصوبه جدید ته‌لنجی، لنج‌داران مجاز با واردات ۵۹ قلم کالا بوده و هر لنج فقط ۶۰ تن کالا را می‌تواند وارد کند.
ته لنجی

ملوانان یا صاحبان لنج در شهرهای بندی جنوبی مانند بوشهر، بندرعباس، دیلم، گناوه، دیر و … می‌توانند در سفرهای خود به کشورهای حاشیه خلیج فارس، اجناس مختلف و متنوعی را به ایران وارد کنند. البته باید گفت بیشتر واردات ته لنجی از دبی انجام می‌شود.
ته لنجی

شما باید عوارض و حقوق گمرکی مربوط به کالاهایی که می‌خواهید وارد کنید را پرداخت کنید. میزان عوارض و حقوق گمرکی بستگی به نوع و ارزش کالا دارد و می‌توانید از سایت سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران یا از ادارات گمرکی محلی اطلاعات دقیق‌تری در این خصوص بدست آورید.
ته لنجی

اما برای اینکه بارهای ته لنجی قانونی تلقی شوند بایستی حتما این سه شرط را داشته باشند.

امکان دسترسی به کالاهای متنوع و به‌روز با استفاده از لنج‌های کوچک، به ویژه در مناطق دورافتاده.

احتمالا می دانید که برای وارد کردن هر کالایی به ایران بایستی مالیات و عوارض گمرکی را هم پرداخت کنید.در برخی مواقع این هزینه ها به وارد کنندگان فشار می آورد و آنها را وادار می کند تا ریسک های حمل ته لنجی را بپذیرند و بار را بدون پرداخت عوارض گمرکی به ایران بیاورند. پس اولین دلیل انتخاب حمل ته لنجی کاهش هزینه هاست.

حمل بار از چین به دبی ترخیص کالا از دبی

ترخیص‌کاران دو وظیفه حمل‌ونقل و ترخیص کالای شما از گمرک را در سریع‌ترین زمان ممکن و با حداقل قیمت انجام می‌دهند.

بر اساس آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات، «کالای ته لنجی یا ملوانی، کالایی است که صاحبان لنج یا خدمه آن مجاز به واردات هستند» به ازای هر ملوان سالانه تا شش نوبت به میزان ۱۵۰۰ دلار با تخفیفات گمرکی وارد کشور کنند.

عکس های بیشتر من مالک این عکس ها هستم و تمام قوانین کجارو را قبول دارم

کالا در اسکله‌هایی مثل الشارجه، جبل علی و ریجنسی بارگیری شده و به بنادری چون بوشهر، گناوره، دلیر و … ارسال می‌شوند.

منسوجات: پارچه‌ها و محصولات نساجی، مانند حوله‌ها، ملحفه‌ها و غیره.

حالا که دانستید واردات ته لنجی یا ملوانی چیست، وقت آن رسیده است که به این سؤال پاسخ دهیم کدام کالاها قابلیت ورود به کشور را از طریق روش ته لنجی دارند. در ادامه به‌صورت کامل به این موضوع می‌پردازیم.

کالاهای وارداتی نباید ماهیت تجاری داشته باشند، در غیر این صورت قاچاق محسوب می‌شوند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *